Angol nyelvtanfolyam Székesfehérvár – Helen Doron gyerekeknek

Angol nyelvtanfolyam Székesfehérvár – Miért tanuljon gyermeked angolul a Helen Doron nyelvtanulási módszerrel Székesfehérváron?

A Helen Doron English módszer azon az elven alapul, mely megkülönböztet nyelvtanulást és nyelvelsajátítást, lehetővé téve, hogy a gyermekek megtanuljanak beszélni és értsék a nyelvet, mielőtt tudnának írni és olvasni angolul. A mesék hanganyagának rendszeres otthoni háttérhallgatásával erőfeszítés nélkül szívják magukba a nyelv hangjait, ritmusát.  A foglalkozásokon fokozatosan bontakozik ki a jelentés, miközben a tanár játékokat, szemléltető eszközöket és mozgásos tevékenységeket használ a jelentés megvilágítására.

A gyermekek az angol nyelvet a kiscsoportos foglalkozásokon kellemes, bátorító és stressz-mentes környezetben, élvezetes tevékenység közben sajátítják el, mivel a módszer a humort, a zenét és a jókedvet használja fel arra, hogy pozitív hozzáállást alakítson ki az angol nyelv tanulása iránt. Nem a nyelvi precizitást, sokkal inkább a kockázatvállalást, a próbálkozást értékeli a módszer a pozitív megerősítés segítségével.

Ezáltal nem csupán az idegen nyelv fejlődik, hanem a nyelvi impulzusokon keresztül a gyermek egész személyisége. A módszert elsajátító Helen Doron tanáraink arra kötelezték el magukat, hogy biztatással segítsenek a gyerekeknek abban, hogy fejlesszék kreativitásukat, építsék önbizalmukat, és megismertessék velük a tanulás örömét. A módszer az összes érzékszervet bevonja a tanulási folyamatba és az aktív részvételt, tapasztalatszerzést használja hangsúlyos tanulási aspektusként.

Ismerj meg bennünket! Jelentkezz be egy ingyenes próbaórára! Angol Nyelvtanfolyam Székesfehérvár!

 

Rendszeresen tartunk ingyenes bemutató órákat, melyeken a szülők és gyermekek együtt tapasztalhatják meg, hogyan lehet játszva megtanulni angolul. Facebook oldalunkon tudjátok nyomon követni a meghirdetett időpontokat, valamint ide kattintva!

Mindenképpen szükséges bejelentkeznetek, hiszen a létszám limitált!
Ide kattintva tudsz kitölteni egy regisztrációs lapot, valamint telefonon a 06-70-623-0567 számon, vagy a szekesfehervar@helendoron.com emailen!

Adatvédelmi rendelkezések

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000148