A Helen Doron Oktatási Csoport nemzetközi franchise-díjat nyert

A  Helen Doron Csoport a nemzetközi megmérettetésen, 2019-ben, a legjobb gyermekoktatási franchise-hálózatnak bizonyult. Helen Doron, a hálózat alapítója és vezérigazgatója, részt vett a Nemzetközi Franchise Társaság (International Franchise Association – IFA) nevadai konferenciáján, Las Vegas-ban, ahol átvette az értékes trófeát.

A 2019-es nemzetközi franchise-díjat a Nemzetközi Franchise Magazin (Global Franchise Magazine) szponzorálta, és a kiválasztást nemzetközileg elismert franchise-szakértők végezték. A nyertest széles szempontrendszer figyelembevételével választották ki, mely során díjazták a márkanév nemzetközi ismertségét, a franchise-partnerek támogatását, a marketing tevékenységet, és azt, ahogyan a hálózat előmozdítja a nemzetközi franchise-hálózatok fejlesztésének ügyét.

– Azért választottuk a Helen Doron Oktatási Csoportot, mert remekül kiaknázza nemzetközi tapasztalatait és óriási erőfeszítést tesz, hogy lépést tartson a technológiai fejlődéssel és az oktatási környezet változásaival. – nyilatkozta a nemzetközi franchise-szakértők testülete.

Helen Doron lelkesedik: – Ez a díj megerősíti a Helen Doron Oktatási Csoport helyét a gyermekoktatás nemzetközi palettáján, és megelőlegezi további sikereinket, mely során kultúrák és országok közt verhetünk hidat. Szakemberek közösségét építettük ki, akik közös célokért és értékekért küzdenek, szenvedélyük a gyermekek oktatása, és üzletük fejlesztése. – folytatja – Franchise-partnereink tudják, hogy egy nemzetközi közösségben tevékenykednek, és minden segítséget megkapnak üzletük fejlesztésére. Küldetésünk, hogy újabb és újabb területeken fejlesszük hálózatunkat, és, hogy új irányokba induljunk a megfelelő partnerekkel együtt.

Több, mint üzlet. Életforma.

A Helen Doron Oktatási Csoport, melyet 1985-ben alapítottak, immár több mint ezer oktatóközponttal dolgozik, a világ 37 országában. Helen Doron újító és alkotótevékenysége áll a társaság zászlóshajója, a Helen Doron English franchise-hálózat mögött, mely szorosan együttműködik a Helen Doron Óvodákkal, a MathRiders-szel és a Ready Steady Move-val. A mai napig közel hárommillió gyermek és fiatal tanult az Oktatási Csoport keretein belül. A csoportban a gyermekek angolul tanulhatnak, megismerkedhetnek a matematika és a természettudományok alapjaival és a tanulásukat a mozgás is elősegíti. A hálózat gyorsan fejlődik, de üzleti sikerei során is megőrzi eredeti értékeit és közösségi szellemét.