Iskolás Angol Székesfehérváron

Várjuk a 10-11 éves iskolásokat a székesfehérvári Helen Doron oktató központban!

Iskolás Angol Székesfehérváron!  Kiket vár a székesfehérvári oktató központunk pontosan?

  • Akik tanulás közben is szeretnék jól érezni magukat!
  • Akik egyedülálló és hatékony módon szeretnék megtanulni az angol nyelvet.
  • Akik a zenét és az izgalmas játékokat választják a monoton tanulás helyett.
  • Akik a gátlásokat kiiktatva, beszédközpontú órán szeretnének részt venni kis létszámú (max.8fős) csoportban.
  • Akik már szeretnének angolul is ügyesen írni és olvasni!
  • Akiknek a kiejtés is számít!

Az első alkalom ingyenes és kötelezettségtől mentes.

A tanfolyam január 26.-án indul! Még van 3 hely! Jelentkezni és becsatlakozni menet közben is lehet!

Tanfolyam időpontja: Szerda 17:00-18:00

Óraszám: 48 óra

Létszám: max.8 fő

Az angol tanfolyamon az iskolás gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Wardot és barátait. Székesfehérvár ról világkörüli útra indulnak kisdiákjaink az órák során és számos országgal és kultúrával ismerkedhetnek meg.

Több mint 1700 angol szó megtanítása, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, dalokon, nyelvtörőkön és olvasmányokon keresztül történik.

Iskolás angol Székesfehérvár ? Miben segíthetünk?

Az iskolában nincs annyi idő az órákon, hogy minden gyermek szóhoz jusson? Nálunk a kiscsoportos foglalkozás lehetővé teszi, hogy mindenkire elég idő jusson! Háttérbe szorul a kiejtés a suliban? Módszerünk kiemelt fontosságúnak tartja a helyes kiejtést és az otthoni hanganyag hallgatás is az anyanyelvi környezetet hivatott imitálni. Nincs elég egyéni, személyes visszajelzés a tanulók felé? Tananyagunk úgy lett kifejlesztve, hogy tanulóinknak írásban és szóban is mérhessük előmenetelét a kurzus közben is. Érdekes módon a gyerekek nálunk nem veszik zokon a házifeladatot sem!

Ez nem egy újabb unalmas angol óra! Sokat mozgunk, játszunk, izgalmas vetélkedőkkel dobjuk fel az órákat, miközben menetelünk a középfokú tudásszint felé!

Úton a középfokú tudásszint eléréséhez

Internetes rádióállomásunk ( https://www.teenbuzz.co) összeköti a világ tini fiatalságát,és lehetővé teszi, hogy tanulóink bárhonnan hallgathassák tananyagainkat!

Bejelentkezés: Az itt található űrlap kitöltésével, vagy szekesfehervar@helendoron.com, vagy a 36-70-623-0567 telefonszámon.