Angol Óvodás gyerekeknek Székesfehérváron

Január 21.-én 17:00-kor a 3-5 éves óvodásokat várja Granny Fix, Flupe és Paul egy játékos angol órára!

Angol óvodás gyerekeknek Székesfehérváron! Flupe, a bojtocska, a kis Paul Ward és a varázslatos Nagyi, Granny Fix, mesés kalandjai játékossá és szórakoztatóvá teszik az óvodás gyerekek angol tanulását. A tönkrement mesék megjavítása nagy élvezetet okoz a gyerekeknek, akik a mondókák és dalok segítségével észrevétlenül kezdenek el angolul beszélni.

Miért érdemes a Helen Doron English módszerrel tanulni?
  • ツ A mesék hanganyagának rendszeres otthoni háttérhallgatásával erőfeszítés nélkül szívják magukba a nyelv hangjait, ritmusát.  
  • ツ A foglalkozásokon fokozatosan bontakozik ki a jelentés, miközben a tanár játékokat, szemléltető eszközöket és mozgásos tevékenységeket használ a jelentés megvilágítására.
  • ツ A gyermekek az angol nyelvet a kiscsoportos foglalkozásokon kellemes, bátorító és stressz-mentes környezetben, élvezetes tevékenység közben sajátítják el, mivel a módszer a humort, a zenét és a jókedvet használja fel arra, hogy pozitív hozzáállást alakítson ki az angol nyelv tanulása iránt.
  • ツ Nem a nyelvi precizitást, sokkal inkább a kockázatvállalást, a próbálkozást értékeli a módszer a pozitív megerősítés segítségével.
  • ツ A módszer az összes érzékszervet bevonja a tanulási folyamatba és az aktív részvételt, tapasztalatszerzést használja hangsúlyos tanulási aspektusként.
  • ツ A módszert elsajátító Helen Doron tanárok arra kötelezték el magukat, hogy biztatással segítsenek a gyerekeknek abban, hogy fejlesszék kreativitásukat, építsék önbizalmukat, és megismertessék velük a tanulás örömét.

Kíváncsi vagy óráink hangulatára? Kattints ide és kisvideónkból ízelítőt nyersz!

Bejelentkezés módjai
A bejelentkezés mindenképp szükséges, hiszen a létszám limitált és a helyek hamar betelnek! Az alábbi regisztrációs lapot kitöltve tudsz bejelentkezni. Jelentkezésetek után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
Telefonon vagy emailben is várjuk kérdéseiteket, jelentkezéseteket!
Ha jelentkeztetek, de mégsem tudtok eljönni, kérnénk, hogy mielőbb jelezzétek, hogy más ne maradjon le! Köszönjük!