Megkezdte a nyelvtanulást a Helen Doron-nál két hátrányos helyzetű gyermek

A májusban tett nagyvonalú jótékonysági felajánlás után szeptemberben megkezdhette a nyelvtanulást a két hátrányos helyzetű fiatal a székesfehérvári Helen Doron English nyelviskolában. A lehetőséget az oktatóközpont első születésnapja alkalmából ajánlották fel.

Az ünnepségen az iskola felajánlotta az Önkormányzat bevonásával, hogy vállalja két hátrányos helyzetű gyermek térítésmentes tanítását a 2019/2020 tanévben.

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központtal együttműködve szeptemberben nagy lelkesedéssel megkezdte a nyelvtanulást a két kiválasztott gyermek az oktatóközpontban.

A Helen Doron módszer 0-tól 19 éves korig foglalkozik gyerekekkel és fiatalokkal. Egyik ismérve, hogy a tanárok személyiség- és tevékenység központú foglalkozásokon adják át a tudást, lehetővé téve, hogy a gyermekek már jóval azelőtt érthetik és beszélhetik az angol nyelvet, mielőtt tudnának írni és olvasni angolul.

A székesfehérvári iskolában 2019. ősztől induló baba-mama angol foglalkozásokon a kisgyermekek a lehető legfogékonyabb időszakban, az anyanyelvi beszédfejlődéssel párhuzamosan sajátíthatják el az angol nyelvet. 2019. október 7-én 9.00 órától a 3 hónapos és 1éves kor közöttieket, 10.30-tól pedig a 2 éveseket és szüleiket várják szeretettel ingyenes bemutató óráikra.

Forrás: https://www.szekesfehervar.hu/megkezdte-a-nyelvtanulast-a-helen-doron-nal-ket-hatranyos-helyzetu-gyermek