Baba Angol Székesfehérváron

Baby’s Best Start – Baba Mama Angol

Baba Angol Székesfehérváron! A foglalkozásokat vezető tanárnőnk, Szerencsés Dorka osztja meg velünk, miért áll hozzá olyan közel a legkisebbek tanítása:

“Hétfő reggel, amikor beülök a kocsiba és elindulok a Helen Doron suliba, mindig bekapcsolom a rádiót. Gyakran hangzik el a műsorvezetők vagy betelefonálók részéről, hogy már megint itt ez a fránya hétfő, újra dolgozni kell menni, legalább játszunk valami jó zenét, hogy „túlélhessük” ezt a napot. Ilyenkor mindig elmosolyodok és hálát adok érte, hogy én bizony szeretem a hétfői napot is. Ugyanis, ha hétfő, akkor baba-mama angol!

A Baby’s Best Start programunk már elméletben is nagyon impozáns. Ez ugyanis nem csak egyszerűen nyelvoktatás, hanem egy nagyon komplex, hét az egyben korai fejlesztés is :

🧸 angol nyelv

🧸 szociális fejlesztés

🧸 olvasás előkészítés

🧸 zene & ritmus

🧸 agyi fejlesztés

🧸 baba jelnyelv elsajátítása

🧸 mozgásfejlődés támogatása

Az igazi „wow-élmény” viszont a gyakorlatban jelentkezik igazán.

Ha valaki betévedne hozzánk egy hétfő reggelen, csupa mosolygós arcot látna. A picik jókedvűen érkeznek, rögtön ölelésre nyílik a karjuk és szabályosan behúzzák szüleiket/nagyszüleiket a tanterembe. Azt hiszem tanárként az egyik legnagyobb öröm, ha azt látom, hogy a kis tanítványaim szívesen jönnek az órára, tele kíváncsisággal és várakozással, hogy milyen játékok lesznek ma, és észre sem veszik, hogy közben megtanulnak angolul is. Pedig pontosan ez történik. Játékosan, az anyanyelvi nyelvelsajátítás módszereit követve. Két hónap után a másfél év körüli gyerkőc, akihez az óra folyamán csak angolul beszélünk, már megérti és végre is hajtja a kéréseket, sőt olyan is akad, aki már angolul válaszol a felé intézett kérdésre.

Ezek mellett a sikerek mellett van még egy nagyon fontos dolog, amit szeretnék kiemelni. Ez pedig a minőségi idő. Ez alatt a 45 perc alatt ugyanis a gyermek azt élheti meg, hogy anya vagy nagymama csak velem foglalkozik, csak velem játszik, nem vonja el a figyelmét sem ház köröli feladat, sem telefon, sem más. Erősödik a kötődés. A csoporttársak pedig lassan barátokká válnak. Nem csak a gyerekek, hanem az anyukák is, akik szívesen maradnak még az órák után beszélgetni, megosztani egymással, ami éppen foglalkoztatja őket.

Ezért szeretem én a hétfőket és a BBS-t!”

Várjuk az érdeklődőket egy ingyenes próbára!

Érdeklődni: +36 70 623 0567 , szekesfehervar@helendoron.com