Hatékony és játékos Angol nyelvtanulás

Miért hatékony a játékos angol nyelvtanulás óvodás és iskolás korban? Mostanra szokott be a gyermeked az óvodába és szeretnéd egy játékos módszerrel megszerettetni vele a tanulást? Fontosnak tartod, hogy könnyedén sajátítsa el az angol nyelvet? Vagy iskolás már és belefér heti egy alkalom, hogy kis létszámú csoportban tanuljon angolul miközben jól érzi magát és nő az önbizalma is? Szeretnéd, ha a nyelvtanulás örömmel és élménnyel társulna? Jó helyre kattintottál! 😉

A Helen Doron English módszerrel tanáraink egyedülálló módon, a gyerekek egyéni adottságait, korát, fejlettségét, érdeklődési és érettségi szintjét figyelembe véve, játékokon, meséken, izgalmas tevékenységeken keresztül ismertetik meg velük az angol nyelv mesés világát. Minden korosztálynak külön tananyag áll rendelkezésre, melyet folyamatosan fejlesz Helen Doron a csapatával, immár több, mint 35 éve.

Hisszük, hogy a nyelvelsajátítás annál hatékonyabb és eredményesebb, minél több öröm és élmény társul hozzá, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a játékos, élményekben gazdag foglalkozásokra.

A heti egyszeri foglalkozások kiegészülnek a tananyagok hanganyagának napi szintű otthoni háttérhallgatásával. Ezeket a Helen Doron applikációk segítségével tudják elérni diákjaink.

Várunk a székesfehérvári Helen Doron Oktató Központ ősszel induló tanfolyamaira, ha ti is úgy gondoljátok, hogy fontos az angol nyelvtanulás! Tegyetek egy ingyenes próbát!

Új csoportok indulnak! Ősszel még a következő időpontokra tudtok bejelentkezni:

Az ingyenes próba foglalkozásainkra bejelentkezés szükséges az itt található űrlap kitöltésével. Mivel kiscsoportos foglalkozásokat tartunk (4-8 fő), így a létszám limitált. Várunk szeretettel!