Társasjáték és alkotó délelőtt

Csatlakoztunk a Helen Doron Hungary által szervezett országos Helen Doron Week programsorozathoz. A székesfehérvári Helen Doron Oktató Központunk szeretettel várja április 29.-én szombaton egy ingyenes társasjáték és alkotó délelőttre a fehérvári családokat! A Székesfehérvári Társasjáték Klub játékmestere, Kozma Ferenc lesz a vendégünk. Izgalmas társasjátékokkal készül azoknak a gyerekeknek és szülőknek, akik szeretnének megismerkedni a társasjátékok különleges világával!

Szoktatok otthon társasjátékokkal játszani? A társasjátékozás közben remek minőségi időt tudtok együtt tölteni a családdal. Egyszerre tanít és szórakoztat. Rengeteg pozitívumot lehet felsorakoztatni mellette. Szeretnénk ezért kicsit mi is hozzájárulni, hogy felfedezzétek micsoda lehetőségek rejlenek egy közös családi társasozásban, ezért várunk benneteket szeretettel!

A gyerekeknek megtanítja a szabályok értelmezését, valamint a siker és kudarc megélését. Türelemre nevel, hiszen mindenkinek ki kell várnia míg újra sorra nem kerül. A felnőttek pedig felfedezhetik újra milyen gyermeknek lenni. Csapatépítő hatású és fejleszti a taktikai, stratégiai érzéket. A társasjátékokról az is elmondható, hogy a kommunikációt is nagyszerű módon fejleszti, így hozzájárul a gyerekek szókincs bővüléséhez.

A kisebbekkel alkotni fogunk! Egy hasznos társasjátékot fogunk közösen elkészíteni. A délelőtt folyamán lehetőség van megismerkedni nyelviskolánkkal, a korai nyelvelsajátítás előnyeivel, valamint tájékozódni a meghirdetett nyári táborokról. Bővülő nyelvtanári csapatunkba keresünk új kollégát! Így az állás iránt érdeklődőket is szeretettel várom egy kötetlen beszélgetésre.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/Ri647aVJ4zLHUcCX7  , szekesfehervar@helendoron.com, +36 70 623 0567

Sipos Adrienn, iskolavezető