Nyári tábor Székesfehérvár

Nyári tábor Székesfehérváron a Helen Doron Oktatóközpontban! Angol nyelvi tábort indítunk óvodás- és kisiskolás korú gyermekek részére 2020 nyarán.

A Helen Doron English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja, hiszen a gyerekek rengeteg játékon, fejlesztő és szemléltető feladaton keresztül ugyanúgy sajátítják el a nyelvet, mint a saját anyanyelvüket. Nagyon jó alkalom erre egy intenzív nyelvi nyári tábor! Játszva tanulunk angolul a Helen Doron Székesfehérvár Oktató Központban!

A gyerekek minden nap részt vesznek az angol órákon, így hihetetlen eredményeket érnek el, akár egy hét alatt is. Mindezt természetesen egy élvezhető, játékos formában. Az angol órák mellett kreatív, készségfejlesztő foglalkozásokkal, szabadtéri programokkal gazdagítjuk a nálunk töltött időt.

Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. A tábort szakképzett Helen Doron tanárok vezetik.

Kiváncsi vagy a hangulatra? Nézzétek meg tavalyi táborok képeit facebook oldalunkon, ide kattintva!

2020-ban a következő táborokat indítjuk:

Napközis tábor: 2020. július 13-17.

Online tábor: július 20-24. (időpont változhat igény esetén)

Napközis nyári tábor Székesfehérvár

Betelt a max. létszám a napközis táborba!

Időbeosztás

Hétfőtől péntekig 8-16 óráig, 2×45 perces angol óra (délelőtt és délután egy-egy), 2×30 perces kreatív foglalkozás, tízórai, ebéd, uzsonna, szabadtéri program

Korosztály

Az angol tábort 4 és 10 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor  létszáma max.16fő. A táborozókat életkor és tudásszint szerint összeállított két csoportra  bontjuk, így kiscsoportban (8fő) tudjuk tartani óráinkat. Az angol tábor programját úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményekkel teli legyen.

Nyári tábor a Helen Doron Székesfehérvár Oktató Központban!

Kiknek ajánljuk?

Már tanult angolul? Az intenzív angol tábor alatt aktívan használhatja, és bővítheti meglevő tudását, tematikus szavakkal és szituációkkal kiegészítve!

Még nem találkozott az angol nyelvvel? Az első lépések a legfontosabbak, hogy szeresse az angol nyelvet! Biztos lehetsz abban, hogy örömmel fog visszatekinteni a táborban eltöltött napokra, és megfelelő alapot kap a továbbiakhoz!

Még nem jár hozzánk, de érdekel Titeket, hogyan tanítunk? Tökéletes lehetőség, hogy megismerkedjetek velünk és az angol nyelvvel!

Helyszín

Iskolánk épülete (Széchenyi u.105.): barátságos, családi házas környezet, nagy kerttel = napfény, szabad levegő, testmozgás

Ár – 2020

A tábor díja 38.500,-Ft napi háromszori étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna)

Tervezett napirend

8.00-9.00 Érkezés és játék
9.00-9.45 Angol Óra
9.45-10.00 Tízórai
10.00-10.30 Kreatív foglalkozás angolul
10.30-12.00 Szabadtéri program
12.00-13.00 Ebéd
13.00-13.30 Csendes Pihenő (kicsiknek alvás, nagyoknak angol próba az előadásra)
13.30-14.15 Szabad játék (vagy kicsiknek alvás)
14.15-15.00 Angol óra
15.00-15.30 Uzsonna
15.30-16.00 Kreatív foglalkozás angolul

A tábor témája – English through drama

A tábor 5 napja alatt a gyerekek egy színdarabot dolgoznak fel, a drámákon keresztül szerepeket próbálnak ki, jelmezeket, díszletet készítenek.
A drámapedagógia eszközeivel szabadítjuk fel a gyerekekben rejlő tehetségeket, szituációs feladatokban segítjük fejlődésüket. Mindezt természetesen egy élvezhető, játékos formában tesszük. Játszva tanulunk angolul! A Helen Doron módszer alapelveit követve: önbizalom-, kezdeményező- és alkalmazkodó készség növelés egy jó kis közösségben.

Akik már táboroztak nálunk tudják, hogy az utolsó napon búcsúzás előtt egy rövid meglepetés előadással kedveskedünk a szülőknek, hogy megmutassuk mennyi mindent tanultunk a tábor folyamán. Ezt idén a járvány miatt nem tartjuk meg, viszont más módon fogunk egy kis bemutatóval meglepni a szülőket.

Tervezett szabadtéri programok

Idén a szabadtéri programok a CoVid-19 járványra tekintettel elsősorban iskolánk kertjében lesznek megtartva. A jelentkezők létszámától, életkorától, a csoportok alakulásától és az időjárástól függően lesznek megtartva a rendelkezésre állás és az igényeknek
megfelelően. A programok megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Ilyenekre, és ehhez hasonló programokra lehet számítani:

  • Gyerek jóga
  • Csillámtetoválás
  • “Négylábú tanársegédek” megismerése: ismerkedés a Pata és Mancs terápiás kutyusokkal
  • A mágikus és mulatságos Edu-show
  • Sóstói interaktív tanösvény látogatása

Étkezés

Ebédelni a Szárcsa Hotel Éttermében fogunk. A tízórait és uzsonnát iskolánkban fogyasztjuk el.

Ilyen hangulatra számíthattok:

További információk

1. Minden tábor minimum 8 jelentkezővel indul! Amennyiben igény van rá, gyermekfelügyeletet is vállalunk a tábor előtt és után 1-1 órával. (7:00-tól és 16:00-
17:00-ig)

2. Amire a gyerekeknek szükségük lesz a táborban: váltó ruha (széldzseki, sapka a
nap vagy szél ellen), váltó cipő, fürdőruha vizes programokhoz, óvodás korúaknak pléd és/vagy alvópárna, esetleg alvós kabala. Minden esetben kérünk benneteket, az időjárási viszonyoknak megfelelően öltöztessétek a gyerekeket és váltóruhát hozzatok!

3. Amennyiben a gyerek bármilyen allergiában szenved, kérjük jelezzétek a tábor kezdetekor is!

Online angol nyári tábor

Az online tábor 5 napja alatt minden nap kettő angol foglalkozásban vehetnek részt a gyerekek és angol nyelvtudásuk intenzíven fejlődhet ez alatt az idő alatt, hiszen a tanulásnak egyik legintenzívebb formája az online tanulás.

Ezen kívül nap közben projekt munkára fogjuk biztatni a gyerekeket, melyekkel nem a szülőkre szeretnénk plusz terhet róni, hanem ellenkezőleg az önálló munkára, és nem a rengeteg eszköz és kellék használatára, hanem a kreatívságra. Plusz programokon is lesz lehetőségük részt venni, mint pl. közös online esti mese, projektmunkák bemutatása, közös verseny, relaxáló gyerek jóga. Ezek csupán plusz programok lesznek a napi kettő angol foglalkozás mellett. Angol foglalkozások: 1. óra: 9:00-tól, 2. óra 16:00 kezdettel. Az online tábor ára: 26.000 Ft.

Jelentkezés

Kérünk benneteket, hogy idejében jelentkezzetek, mert a szabad helyek hamar betelnek! Érdeklődni és jelentkezni lehet telefonon a 06-70-623-0567 számon, vagy a szekesfehervar@helendoron.com címen.

Mivel idén sem szedünk előleget, de a létszámok maximalizálva lesznek, ezért szeretnénk kérni benneteket, ha most az űrlapon jelentkeztek a táborba, de később le szeretnétek mondani, akkor azt legkésőbb egy héttel előtte e-mailben tegyétek meg a többi táborozó gyerekre való tekintettel.

Fizetni a tábor első napján, hétfőn reggel kell, előre, egy összegben. Mivel foglalót nem szedünk, amennyiben a tábort nem tudja a gyermek befejezni, a tábori díjat nem tudjuk visszatéríteni!

2018-as táborozóink és szüleik visszajelzése szerint:

“Zéti még soha nem volt az ovis csoportján kívül más helyen egész napra, még az ügyeletes ovis csoportokba sem mertük eddig vinni, mert nem szereti. Szóval neki ez volt az első alkalom, hogy új környezetben új gyerekek és felnőttek között töltötte a napjait. De minden aggodalmam elszállt az első napon, amikor láttam, hogy mennyire szíveteket lelketeket beleadtátok abba, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, tanuljanak, élményekkel gazdagodjanak és nem utolsó sorban “szép”:) angolt halljanak. Nagyon örülök, hogy ezt az egy hetet Nálatok tölthette, bármikor nyugodt szívvel és örömmel megyünk a jövőben, találkozunk szeptemberben! Hálás köszönet, csak így tovább! 🙂 V.-D. Anita”

“Köszönjük a lehetőséget nyári táborotokban. Barnus nagyon jól érezte magát, kedvet kapott a további nyelvtanuláshoz, amit szeptembertől nálatok kíván folytatni. Tábor utáni első reggel ezzel kezdte: “ Olyan furcsa, hogy most nincsen játszás! 😄”  Szülőként azt mondhatom a látottak és tapasztaltak alapján, hogy nagyon színvonalas, interaktív és gyerekbarát tábort szerveztetek. Mindennap érdekes program, rengeteg minden angolul, és ami a legjobban tetszett, hogy Ti pedagógusok, animátorok is aktívan részt vettetek a szabadidős játékokban is. Jövőre biztosan megismételjük! Kellemes nyarat, viszlát szeptemberben! – J.Mónika”