Angol Tanár Székesfehérvár

Angol Tanár Székesfehérvár – Helen Doron English

Tanáraink kreatív, elkötelezett szakemberek. Valamennyien színvonalas egyetemeken tettek szert tudásukra, továbbá elvégezték a Helen Doron Tanárképző Tréninget, melyen nemcsak elméleti hátterét sajátíthatták el ennek a különleges módszernek, hanem a gyerekek oktatásához szükséges gyakorlatot is szerezhettek. Mindezek azonban úgy gondoljuk, csupán minimális feltételei annak, hogy sikeresek legyenek, ezért hétről-hétre rengeteget dolgoznak azon, hogy érdekes és hasznos órákban legyen a gyerekeknek része. A Helen Doron English tanárai folyamatosan  továbbképzéseken vesznek részt, és az egymással való állandó kapcsolattartáson keresztül nemcsak saját, hanem kollégáik tapasztalataiból is építkeznek.

Állást ajánlunk! Tanár kollégát keresünk csapatunkba!

Szeretnéd, ha munkád során játékosnak, kreatívnak, energikusnak, és mosolygósnak kellene lenned? Szeretsz gyerekekkel foglalkozni és könnyen megtalálod velük a közös nevezőt? Olyan munkát keresel, ami minden nap feltölt, büszkévé és elégedetté tesz? Kitartó vagy, nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívvel – lélekkel adnád át a tudásodat egy nemzetközileg sikeres módszer segítségével?

Ezt várjuk tőled: Felsőfokon (C1) beszélj angolul, legyél megáldva pedagógiai érzékkel és imádd a gyerekek társaságát! Legyél játékos, kreatív, energikus és mosolygós! Tanítási tapasztalat, tanári végzettség nem feltétel, de előny.

Erre számíthatsz: folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzések a Helen Doron központban; több mint 35 éve nemzetközileg bizonyított módszertan; 38 országban használható nemzetközi diploma; családias és vidám munkakörnyezet, és nem utolsó sorban folyamatos pozitív visszacsatolás és mosoly a gyerekektől

Velük fogsz dolgozni: 4-8 fős kiscsoportban 3 hónapostól – 19 éves korú gyerekeknek fogsz élményszerű angolórákat tartani (első félévben elsősorban a 3-11 éves korosztálynak)

Munkaidőd: 16:00/17:00 és 19:00 között, min. 2 délután és az órákra való előkészületeket rugalmasan időzítheted

Jelentkezés: szekesfehervar@helendoron.com email címre küldd fényképes önéletrajzodat

Határidő: 2024. június 9.

Munkakezdés: óralátogatások és intenzív Helen Doron módszertani képzés előzi meg

Kedvcsinálónak:

* Helen Doron tanárokról és képzésekről

* tanárok mesélnek arról, miért jó Helen Doron tanárnak lenni és miért szeretnek a Helen Doron módszerrel tanítani

Angol Tanár Állás Székesfehérvár

Sipos Adrienn

Miután a Szegedi Tudományegyetemen megszereztem a nyelvtanári diplomát, Székesfehérvárra költöztem. Akkor úgy éreztem, hogy a „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre nem találtam meg szívből a választ, így folytattam az útkeresést humánerőforrás menedzsment szakon. Mindeközben nyolc év tapasztalatot szereztem a felnőtt nyelvoktatásban. Lehetőségem nyílt a képzésekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi munkafolyamatban nagy tapasztalatra szert tenni. A kisfiam megszületését követő időszak visszahozta az életembe a játékot, a spontaneitást és a kreatív időtöltést. Ekkor találtunk egymásra Helen Doron módszerével. A 2018. februárjában megnyíló székesfehérvári oktató központ nyelviskola vezetője lettem.  Rádöbbentem, hogy imádok tanítani! Csak egy olyan módszer elsajátítására volt szükségem, amiben hinni tudok! Ez olyan! A gyerekekkel kölcsönösen tanítjuk egymást. Minden óra egy óriási élmény – nekik és nekem is. Nagyon remek érzés, hogy a legtöbb tanulónk már ajánlás útján érkezik hozzánk és büszkeség tölt el, hogy már több, mint 150 kisdiák nyelvtanulását bízzák ránk a Szülők.

Szerencsés Dorka

Szerencsés Dorka vagyok, az ELTÉ-n végeztem, mint cseh-angol szakos pedagógus. Az angol tanítást a hivatásomnak érzem, ami akkor érlelődött meg bennem, mikor kisdiákként Angliában tanulhattam fél évet. Itt jöttem rá – a saját bőrömön megtapasztalva – hogy micsoda ereje van a dicséretnek, bátorításnak és a tapasztalati úton történő játékos ismeretszerzésnek. Éppen ezért a Helen Doron módszertan nagyon közel áll hozzám és büszkén vagyok tagja ennek a közösségnek. Hatalmas boldogságot jelent számomra tanítványaim és három csodálatos gyermekem fejlődése, a sok csillogó szempár egy-egy gondosan előkészített játék után, a lelkes angol szavak és mondatok, amik olyan természetesen bújnak elő, mintha csak az anyanyelvükön szólnának és az a szeretet, amivel az angol nyelv felé és felém is fordulnak. Ez az én beteljesült álmom.

 

Bálint Magdolna

Nyelvtanári diplomám megszerzése után öt évig Angliában óvónőként dolgoztam. 2018-tól tartozom a Helen Doron székesfehérvári csapatához, amellett, hogy egy kéttannyelvű általános iskolában is dolgozom.A Helen Doron módszert azért szeretem, mert kis csoportban, minden érzékszervüket bevetve sajátítják el a tanulók az angolt, természetes környezetben, mozgással és zenével ötvözve. Öröm tapasztalni az órákon a tanulók kíváncsiságát, aktív részvételét, együttműködését és spontán megnyilvánulásaikat angolul. Számomra a Helen Doron módszer a játékos tanulás mellett egy vidám életforma.

 

Jurtsuk Angéla

 

Már a gimnáziumban motoszkált bennem, hogy tanári diplomát szerezzek, akkori tanáraim adták a motivációt ehhez. Jelentkeztem is a tanári szakra, de végül mégis a japán szak mellett döntöttem. A Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem diplomát, mint japán alapszakos bölcsész, majd ezután mégsem a szakmámban helyezkedtem el, hanem szerettem volna kipróbálni magam a kereskedelemben. Egy pár év elteltével valami változásra vágytam és így találtam rá a Helen Doron módszerre. Hihetetlen élmény minden óra a gyerkőcökkel! Öröm hallani, hogy az órákon milyen ügyesen és lelkesen használják az angolt!