Angol Tanár Székesfehérvár

Angol Tanár Székesfehérvár – Helen Doron English

Tanáraink kreatív, elkötelezett szakemberek. Valamennyien színvonalas egyetemeken tettek szert tudásukra, továbbá elvégezték a Helen Doron Tanárképző Tréninget, melyen nemcsak elméleti hátterét sajátíthatták el ennek a különleges módszernek, hanem a gyerekek oktatásához szükséges gyakorlatot is szerezhettek. Mindezek azonban úgy gondoljuk, csupán minimális feltételei annak, hogy sikeresek legyenek, ezért hétről-hétre rengeteget dolgoznak azon, hogy érdekes és hasznos órákban legyen a gyerekeknek része. A Helen Doron English tanárai folyamatosan  továbbképzéseken vesznek részt, és az egymással való állandó kapcsolattartáson keresztül nemcsak saját, hanem kollégáik tapasztalataiból is építkeznek.

Angol Tanár Állás Székesfehérvár

Állást ajánlunk! Tanár kollégát keresünk csapatunkba!

Szeretnéd, ha munkád során játékosnak, kreatívnak, energikusnak, és mosolygósnak kellene lenned? Szeretsz gyerekekkel foglalkozni és könnyen megtalálod velük a közös nevezőt? Olyan munkát keresel, ami minden nap feltölt, büszkévé és elégedetté tesz? Kitartó vagy, nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívvel – lélekkel adnád át a tudásodat egy nemzetközileg sikeres módszer segítségével?

Ezt várjuk tőled: Felsőfokon (C1) beszélj angolul, legyél megáldva pedagógiai érzékkel és imádd a gyerekek társaságát! Legyél játékos, kreatív, energikus és mosolygós! Tanítási tapasztalat, tanári végzettség nem feltétel, de előny.

Erre számíthatsz: folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzések a Helen Doron központban; több mint 35 éve nemzetközileg bizonyított módszertan; 38 országban használható nemzetközi diploma; családias és vidám munkakörnyezet, és nem utolsó sorban folyamatos pozitív visszacsatolás és mosoly a gyerekektől

Velük fogsz dolgozni: 4-8 fős kiscsoportban 3 hónapostól – 19 éves korú gyerekeknek fogsz élményszerű angolórákat tartani (első félévben a 3-9 éves korosztálynak)

Munkaidőd: 16:00/17:00 és 19:00 között, min. 4 délután és az órákra való előkészületeket rugalmasan időzítheted

Jelentkezés: szekesfehervar@helendoron.com email címre küldd fényképes önéletrajzodat 2022. november 20.-ig

Munkakezdés: óralátogatások és intenzív Helen Doron módszertani képzés előzi meg

Kedvcsinálónak:

* Helen Doron tanárokról és képzésekről

* tanárok mesélnek arról, miért jó Helen Doron tanárnak lenni és miért szeretnek a Helen Doron módszerrel tanítani

Sipos Adrienn

Miután a Szegedi Tudományegyetemen megszereztem a nyelvtanári diplomát, Székesfehérvárra költöztem. Akkor úgy éreztem, hogy a „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre nem találtam meg szívből a választ, így folytattam az útkeresést humánerőforrás menedzsment szakon. Mindeközben nyolc év tapasztalatot szereztem a felnőtt nyelvoktatásban. Lehetőségem nyílt a képzésekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi munkafolyamatban nagy tapasztalatra szert tenni. A kisfiam megszületését követő időszak visszahozta az életembe a játékot, a spontaneitást és a kreatív időtöltést. Ekkor találtunk egymásra Helen Doron módszerével. A 2018. februárjában megnyíló székesfehérvári oktató központ nyelviskola vezetője lettem.  Rádöbbentem, hogy imádok tanítani! Csak egy olyan módszer elsajátítására volt szükségem, amiben hinni tudok! Ez olyan! A gyerekekkel kölcsönösen tanítjuk egymást. Minden óra egy óriási élmény – nekik és nekem is.

Szerencsés Dorka

Szerencsés Dorka vagyok, az ELTÉ-n végeztem, mint cseh-angol szakos pedagógus. Az angol tanítást a hivatásomnak érzem, ami akkor érlelődött meg bennem, mikor kisdiákként Angliában tanulhattam fél évet. Itt jöttem rá – a saját bőrömön megtapasztalva – hogy micsoda ereje van a dicséretnek, bátorításnak és a tapasztalati úton történő játékos ismeretszerzésnek. Éppen ezért a Helen Doron módszertan nagyon közel áll hozzám és büszkén vagyok tagja ennek a közösségnek. Hatalmas boldogságot jelent számomra tanítványaim és három csodálatos gyermekem fejlődése, a sok csillogó szempár egy-egy gondosan előkészített játék után, a lelkes angol szavak és mondatok, amik olyan természetesen bújnak elő, mintha csak az anyanyelvükön szólnának és az a szeretet, amivel az angol nyelv felé és felém is fordulnak. Ez az én beteljesült álmom.

Kőrösi Réka

Veszprémben, a Pannon Egyetemen nyelvtanári diplomát és szakfordítói végzettséget szereztem, majd a felnőttoktatásban helyezkedtem el. Emellett folyamatosan kerestem a lehetőséget a módszertani megújulásra, fejlődésre, végül így találtam a Helen Doron-módszerre. Régi álmom volt, hogy kisgyerekeket taníthassak; egy olyan metódus után kutattam, ahol valóban a gyerek áll a középpontban, ahol az önfeledt játék közepette észre sem veszi, hogy tanul – ahol az angol a kaland nyelvévé válik. Saját bőrömön tapasztaltam, milyen ereje lehet egy jó módszer és egy elhivatott tanár egymásra találásának: kisiskolásként lehetőségem nyílt egy brit nemzetközi iskolában elsajátítani az angol nyelv alapjait, majd hazatérve az általános iskolai angoltanárom szárnyai alatt fejlődhettem tovább. Mindent megtett annak érdekében, hogy a már megszerzett tudásomat elmélyítse, és a kezdeti lelkesedést is ébren tartsa bennem. Tanárként az ő példáját és a Helen Doron-módszert követve ugyanez a célom: a gyerekek ne a dolgozat vagy a nyelvvizsga miatt tanulják az angolt, hanem mert izgalmas, érdekes és varázslatos.

Bálint Magdolna

Nyelvtanári diplomám megszerzése után öt évig Angliában óvónőként dolgoztam. 2018-tól tartozom a Helen Doron székesfehérvári csapatához, amellett, hogy egy kéttannyelvű általános iskolában is dolgozom.A Helen Doron módszert azért szeretem, mert kis csoportban, minden érzékszervüket bevetve sajátítják el a tanulók az angolt, természetes környezetben, mozgással és zenével ötvözve. Öröm tapasztalni az órákon a tanulók kíváncsiságát, aktív részvételét, együttműködését és spontán megnyilvánulásaikat angolul. Számomra a Helen Doron módszer a játékos tanulás mellett egy vidám életforma.

 

 

 

 

Mészáros-Herczeg Anna

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem dietetikus diplomát, majd Angliába költöztem nyelvtanulás céljából, ahol végül 10 évet éltem. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen minőségbeli különbség van aközött, ha egy idegen nyelvet könyvekből próbálunk megtanulni, vagy az adott nyelvközegben hallás után. Az angolt második anyanyelvemnek érzem. Nagyon fontosnak tartom a korai nyelvtanulás elkezdését, így kislányomhoz is születése óta két nyelven beszélünk. A Helen Doron módszerrel fantasztikus eredményeket lehet elérni, ezért bízom benne, hogy a jövőben a hagyományos oktatás keretein belül is elkezdik majd alkalmazni. A biztos siker garantált, hiszen ki ne szeretne játszva tanulni?