Angol Tanár Székesfehérvár

Angol Tanár Székesfehérvár – Helen Doron English

Tanáraink kreatív, elkötelezett szakemberek. Valamennyien színvonalas egyetemeken tettek szert tudásukra, továbbá elvégezték a Helen Doron Tanárképző Tréninget, melyen nemcsak elméleti hátterét sajátíthatták el ennek a különleges módszernek, hanem a gyerekek oktatásához szükséges gyakorlatot is szerezhettek. Mindezek azonban úgy gondoljuk, csupán minimális feltételei annak, hogy sikeresek legyenek, ezért hétről-hétre rengeteget dolgoznak azon, hogy érdekes és hasznos órákban legyen a gyerekeknek része. A Helen Doron English tanárai folyamatosan  továbbképzéseken vesznek részt, és az egymással való állandó kapcsolattartáson keresztül nemcsak saját, hanem kollégáik tapasztalataiból is építkeznek.

Angol Tanár Állás Székesfehérvár

Állást ajánlunk! Tanár kollégát keresünk csapatunkba!

Ezt várjuk tőled: Felsőfokon beszélj angolul és imádd a gyerekek társaságát! Legyél játékos, kreatív, energikus és mosolygós! Tanítási tapasztalat, tanári végzettség nem feltétel.

Erre számíthatsz: folyamatos szakmai támogatás és képzés; több mint 30 éve nemzetközileg bizonyított módszertan; 38 országban használható nemzetközi diploma; családias és vidám munkakörnyezet

Velük fogsz dolgozni: 4-8 fős kiscsoportban 3 hónapostól – 19 éves korú gyerekek (első félévben 3-10éves korosztály)

Munkaidőd: 16:00 és 19:00 között taníthatsz, minimum három délután hetente, megbeszélés szerint rugalmasan

Jelentkezés: szekesfehervar@helendoron.com email címre küldd fényképes önéletrajzodat, 2021. február 28.-ig!

Munkakezdés: 2021.március 22.-től, melyet intenzív módszertani képzés előz meg

Kedvcsinálónak:

* Helen Doron tanárokról és képzésekről

* tanárok mesélnek arról, miért jó Helen Doron tanárnak lenni és miért szeretnek a Helen Doron módszerrel tanítani

Czikajló-Sipos Adrienn

Miután a Szegedi Tudományegyetemen megszereztem a nyelvtanári diplomát, Székesfehérvárra költöztem. Akkor úgy éreztem, hogy a „Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre nem találtam meg szívből a választ, így folytattam az útkeresést humánerőforrás menedzsment szakon. Nyolc év tapasztalatot szereztem a felnőtt nyelvoktatásban. A vállalati és támogatott képzések teljes körű szervezése közben lehetőségem nyílt a képzésekkel kapcsolatban felmerülő valamennyi munkafolyamatban nagy tapasztalatra szert tenni. A kisfiam megszületését követő időszak visszahozta az életembe a játékot, a spontaneitást és a kreatív időtöltést. Ekkor találtunk egymásra Helen Doron módszerével. A 2018. februárjában megnyíló székesfehérvári oktató központ nyelviskola vezetője lettem. Rádöbbentem, hogy imádok tanítani! Csak egy olyan módszer elsajátítására volt szükségem, amiben hinni tudok! Ez olyan! A gyerekekkel kölcsönösen tanítjuk egymást. Minden óra egy élmény – nekik és nekem is. A tanítás mellett pedig nagy örömmel tölt el, hogy folyamatosan bővülünk és mára közel 100 lelkes kisdiákkal szerettetjük meg hétről hétre az angol nyelvet és a tanulást.

Szerencsés Dorka

Szerencsés Dorka vagyok, az ELTÉ-n végeztem, mint cseh-angol szakos pedagógus. Az angol tanítást a hivatásomnak érzem, ami akkor érlelődött meg bennem, mikor kisdiákként Angliában tanulhattam fél évet. Itt jöttem rá – a saját bőrömön megtapasztalva – hogy micsoda ereje van a dicséretnek, bátorításnak és a tapasztalati úton történő játékos ismeretszerzésnek. Éppen ezért a Helen Doron módszertan nagyon közel áll hozzám és büszkén vagyok tagja ennek a közösségnek. Hatalmas boldogságot jelent számomra tanítványaim és három csodálatos gyermekem fejlődése, a sok csillogó szempár egy-egy gondosan előkészített játék után, a lelkes angol szavak és mondatok, amik olyan természetesen bújnak elő, mintha csak az anyanyelvükön szólnának és az a szeretet, amivel az angol nyelv felé és felém is fordulnak. Ez az én beteljesült álmom.

Bálint Magdolna

Nyelvtanári diplomám megszerzése után öt évig Angliában óvónőként dolgoztam. 2018-tól tartozom a Helen Doron székesfehérvári csapatához, amellett, hogy egy kéttannyelvű általános iskolában is dolgozom.A Helen Doron módszert azért szeretem, mert kis csoportban, minden érzékszervüket bevetve sajátítják el a tanulók az angolt, természetes környezetben, mozgással és zenével ötvözve. Öröm tapasztalni az órákon a tanulók kíváncsiságát, aktív részvételét, együttműködését és spontán megnyilvánulásaikat angolul. Számomra a Helen Doron módszer a játékos tanulás mellett egy vidám életforma.

 

 

 

 

 

 

 

Mészáros-Herczeg Anna

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem dietetikus diplomát, majd Angliába költöztem nyelvtanulás céljából, ahol végül 10 évet éltem. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen minőségbeli különbség van aközött, ha egy idegen nyelvet könyvekből próbálunk megtanulni, vagy az adott nyelvközegben hallás után. Az angolt második anyanyelvemnek érzem. Nagyon fontosnak tartom a korai nyelvtanulás elkezdését, így kislányomhoz is születése óta két nyelven beszélünk. A Helen Doron módszerrel fantasztikus eredményeket lehet elérni, ezért bízom benne, hogy a jövőben a hagyományos oktatás keretein belül is elkezdik majd alkalmazni. A biztos siker garantált, hiszen ki ne szeretne játszva tanulni?